top of page

Feminin Yoga, hva er det?

Det finnes ikke kun en form for feminin yoga eller et fasitsvar på hva feminin yoga er. Fellesnevneren for all form for feminin yoga er at det er yogaformer skapt AV kvinner FOR kvinner.

Tradisjonelt har de fleste yogaformer vært skapt av menn for menn, og mange kvinner har opplevd at mye ved disse yogaformene ikke passer for dem. Derfor har stadig flere kvinner tilpasset sin egenpraksis til sine egne behov og sin egen kropp, og gjennom dette har stadig nye mer feminine yogaformer blitt utviklet.

Mange vil kanskje tenke at feminin yoga er mykere og mer yin, men feminin yoga kan også være kraftfull, styrkende og aktiv. Feminin yoga favner alle former for yoga som er utviklet av kvinner for kvinner.

Noen former for feminin yoga vil ha et fokus på hormonell og syklisk balansering mens andre former for feminin yoga vil ha en mer teknisk tilrettelegging i forhold til kvinnekroppen. På samme måte som det finnes mange typer kvinner finnes det selvsagt også mange typer feminin yoga.

Vi på Løkka Yoga ønsker å skape et kurstilbud med et så bredt spekter av feminin yoga som mulig. Vi ønsker at Løkka Yoga skal være et samlingspunkt der alle kvinner føler seg velkomne og ivaretatt. Derfor inviterer vi også deg som kvinne til å komme med innspill på kursformer du savner eller ønsker deg. Hvilke behov har du? Hvilken form for feminin yoga ville vært perfekt for deg?

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å utforske hva feminin yoga er her hos oss på Løkka Yoga!


Feminin yoga hos Løkka Yoga
Syklus

75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page