top of page
Portrett Maria - foto Camilla Klavenes_edited.jpg

Maria Sørlie Berntsen

Maria underviser med varme og tilstedeværelse. Hun er opptatt av å skape et inkluderende, trygt og prestasjonfritt rom. 

Bio

Maria har vært interessert i yoga og andre bevegelsesformer, deriblant dans i hele sitt voksne liv. Fascinasjonen for yoga startet allerede da hun var barn. Fra 2016 begynte hun å fordype seg ytterligere i yoga. Hun var da i en jobb hun ikke følte seg hjemme i, og kroppen stadig gav flere signaler om at hun måtte ta sin egen helse og livsgnist på alvor. Utsiden rimte ikke lenger med innsiden, og medisinen ble mer natur, tilstedeværelse, bevegelse. Ut av hodet og ned i kroppen. Mer kreativt og skapende og å søke nærende felleskap. Å våge å lytte til dypet og gå for det hun virkelig ønsket.

Yogaen, som hadde vært en lidenskap og et fast holdepunkt fra tidlig i 20 årene fikk en enda sterkere betydning, og drømmen om å dele dette som har betydd så mye for henne selv vokste frem. 

 

Maria er i dag utdannet innen Hatha- og Yin Yoga blant annet fra Yandara Yoga i Mexico og Oslo Yoga. Hun underviser i dag i Oslo og på Nesodden under navnet Inspire Yoga. De seneste årene har hennes yogapraksis og livet utenfor matta handlet om å finne en god balanse mellom yin- og yang, «action» og hvile.

I takt med hennes praksis har yogaundervisningen beveget seg i en lyttende og utforskende retning, som møter deg der du er, uansett utgangspunkt, og fra øyeblikk til øyeblikk. Ingen dag er lik og det er ofte heller ikke din venstre og høyre side.

 

I klassene hennes er du fri til å bli kjent med de mulighetene din kropp kan gi deg, der fokus er på hvordan praksisen kjennes innenfra, fremfor hvordan den ser ut. 

 

Den største inspirasjonskilden og læremesteren er for Maria naturen, som vi er så uløselig forbundet til. Hun brenner for å inspirere andre til å skape en gledefylt og helsefremmende rytme i sine egne liv, og for løftende og inspirerende felleskap. Hun har også en kjærlighet for fotografi og visuelle uttrykksformer som også bringer inspirasjon til yogaundervisningen. 

 

Maria er også utdannet massør og sosialantropolog. Det er arbeid med mennesker som ligger hennes hjerte nærmest. 

Hos Løkka Yoga skal hun undervise Hvilende Yin og Organic Flow.

bottom of page