top of page
IMG_5802_edited.jpg

Cathrine W Mathiesen

Jeg har en fleksibel, lyttende og nærende tilnærming til yoga inspirert av kvinnelig anatomi og syklus, naturens vei og visdom, og feminin kraft og fellesskap.

  • Instagram

Bio

Gjennom de siste 12 årene med fire svangerskap og fødsler har Cathrine utforsket hvordan yoga kan se ut med et feminint fortegn.

Hvordan kan yoga best støtte kvinner gjennom små og store forandringer og overganger i livet?

Hvordan kan yoga lære oss å lytte til vår indre stemme, respektere våre egne behov, akseptere vår kropp som den er og ta den plassen vi trenger og ønsker - både på yogamatten og i samfunnet generelt?

Cathrine har undervist i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre og er anerkjent som Yoga Elder med over 5000 undervisningstimer av The Independent Yoga Network.

I Oslo har hun vært en del av HiYoga siden oppstarten i 2015 og ble i 2021 en del av kvinnefellesskapet og lærerteamet hos Løkka Yoga.

I dag underviser hun Feminin yoga for kvinner i alle aldre – med eller uten stor mage eller lite barn.

Hun har en fleksibel, lyttende og nærende tilnærming til yoga inspirert av kvinnelig anatomi og syklus, naturens vei og visdom, og feminin kraft og fellesskap.

Cathrine underviser studioklasser, samlinger, utdannelser og veldedig yoga for familier i en sårbar livssituasjon og har forfattet boken, Yogamamma, Cappelen Damm.

bottom of page