top of page
AnetteÅsheim.jpg

Anette Haave Åsheim

You got it girl!

Mitt mål er at du i mine timer føler deg så trygg at du tør å slippe taket. Sammen skal vi puste oss gjennom en forløsende og mentalt styrkende praksis og kvitte oss med spenninger og gruff som vi ikke trenger.

Vi skal særlig fokusere på pust, kjernemuskulatur og bekkenbunn, men skal også flyte, meditere og hvile. 

Jeg gleder meg til å se deg på matta.

  • Facebook
  • Instagram

Bio

Anette Haave Åsheim brenner for at du skal ha det bra i kroppen og toppen!

Hun underviser yoga med en feminin tilnærming, dvs yoga med et fokus på å møte deg der du er, slik at du kan skape en respektfull og nærende praksis som gir energi og deilig påfyll både fysisk og mentalt.

Anette oppdaget yoga og pustens kraft allerede i barne- og ungdomsårene gjennom sang og stemmebruk, og gjennom den spirituelle tilstedeværelsen i forbindelse med sitt utøvende arbeid i musikken.

Denne veien ledet henne intuitivt til en asanapraksis.

Anette har brukt asanas og pranayama i sin undervisning i sang og stemmebruk i en årrekke, noe som videre ledet henne til studier i vinyasa yoga i 2014 og restorative yoga i 2017 ved Yoga Vida, Manhattan. 
 

I 2015, det året hun fødte en sønn, ble hun dypt engasjert i kvinnehelse. Hun kjente på et stort tomrom i barseltiden og savnet bedre oppfølging av mor. Her var det store hull som måtte tettes! ​Vel vitende om at man trenger en «village» for å skape forandring utdannet hun seg til barselyoga- og gravidyogalærer slik at hun kunne arbeide med å gjøre en forskjell. Siden har hun undervist yoga med fokus på den feminine livssyklusen fulltid i Oslo og Viken.


Hos Løkka Yoga skal hun undervise en varmende core yoga flow og myk feminine flow. Se ikke bort fra at det blir noen deilige restorative workshops etterhvert også. 


Anette er daglig leder og deleier av Løkka Yoga sammen med Kine. 

Kontakt

Kunne du tenke deg å holde et workshop eller foredrag hos oss? Da kan du gjerne kontakte meg!

Skal du delta eller vurderer å delta på et workshop, men lurer på noe ang dette? Da er jeg riktig dame.

948 54 888

bottom of page